Iklan Nuffnang

Ahad, 29 Januari 2017

Wow! Jom Try Kari Kambing 40 Hari



Korang pernah makan tak kat restoran Kari Kambing 40 Hari ni? Aku baru first time dapat datang sini walaupun dah banyak kali aku dengar pasal restoran ni.

On the way nak ke Mersing hari tu, aku satu famili singgah sini. Orang punyalah ramai. Nak dapat meja pun susah. Tapi nak cakap ni, yang pahit akan manis akhirnya sebab susah nak dapat meja tapi sekali dapat makan, perghhh berbaloi. Sedap sangat weh.

Aku makan nasi arab kambing dan ayam. Satu set harganya RM45. Dapat free air sirap satu jag kalau korang beli yang set ni. Setiap set leh makan empat orang. Masa tu aku beli jugak roti perata atau orang KL cakap roti canai. Lembut je... best.

Jomlah try ye kalau ke bumi JDT. :-

Tiada ulasan: