Iklan Nuffnang

Jumaat, 6 Januari 2017

DAY 2: 31 days challenge by jdt blogger - Gambar Setahun Lalu



HELO! Hai, dah masuk hari ke-2 untuk sahut cabaran JDT Blogger ni. Task hari ini bertajuk Gambar Setahun Lalu. Jenuh gak belek-belek galeri kat telefon ni nak cari yang tarikh tahun lepas. Sekali tengok, gambar menang cabutan bertuah. Oh, yelah.... dah nak dekat Tahun Baru Cina, kan?

Tahun lepas, masa tarikh ni, aku pegi event Maggi. Lepas event tu, penganjur ada buat cabutan bertuah. Ramai yang datang. Hadiah ada tiga sahaja. Tapi lumayan la sebab boleh dapat gold bar seberat 1 gram. Sapa nak bagi weh?

Tak sangka nama aku dipanggil. Hehehe. Gumbira rasanya hati....

OK. Ini sahajalah catatan harian aku untuk 31 Days Challenge by JDT Blogger pada hari ini. Tunggu entri esok pulak ya. :-)

#jdtblogger 
#31dayschallengebyjdtblogger 

Tiada ulasan: