Iklan Nuffnang

Rabu, 28 September 2011

Selamat Hari Jadi, Suzi...


SELAMAT hari jadi untuk sahabat aku, Suziana. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sejahtera, gembira dan bahagia selalu. Semoga cepat-cepat bertemu jodoh yang menambah kebahagiaan sedia ada. Semoga Allah memberi rahmat-Nya kepada kehidupanmu sehingga ke akhirat nanti.
Hari ini aku dan Anis membuat sambutan kecil-kecilan hari jadi Suzi di pejabat. Aku tempah kek ini semalam petang. Kakak yang buat kek ni ialah pembaca majalah MIDI dan aku pernah interview dia untuk ruangan ISU dalam majalah MIDI. Nak tempah kek yang hebat-hebat tak sempat sebab last minute. Jadi kek coklat sahajalah. Itupun sudah memadai dan cukup menggembirakan. Tempah kat kakak ni senang sebab dekat je dengan pejabat.
Inilah gambar yang sempat dirakamkan. Macam biasa, Suzi tersipu-sipu malu sebab sambut kat pejabat. Pejabat ni dahlah besar, orang ramai, satu pejabat nyanyikan lagu hari jadi untuk Suzi. Semua bertepuk tangan. Memang sporting orang Karangkraf.... :-)

Tiada ulasan: