Iklan Nuffnang

Isnin, 4 Julai 2011

Aku, Datuk Sharifah Aini & Shiha

BAGI peminat majalah MIDI tentu ingat cover majalah ni untuk isu 1 Jun 2011. Ya, tentulah biduanita negara iaitu Datuk Sharifah Aini. Kat atas ni gambar aku, Datuk Sharifah Aini dan Shiha, peserta Mentor. Aku happy sangat dapat bekerjasama dengan Datuk Sharifah Aini. Bangga pun ada sebab dapat jumpa beliau. Maklumlah, beliau satu nama besar dalam industri seni negara kita. Lagu nyanyian beliau yang paling aku suka ialah Seribu Mawar.
Nak cerita ni, masa aku uruskan penggambaran cover ni, aku ada masalah sakit kaki. Penggambaran ni buat waktu malam. Masa tu aku cuti sakit. Tapi disebabkan kekangan masa dan jadual Datuk Sharifah Aini yang ketat, aku buat juga walaupun masa tu aku cuti sakit. Aku tak boleh drive kereta jadi minta tolong Suzi drive pergi pejabat. Angkat baju pun Suzi tolong. Thanks Suzi. Time sakit kaki memang aku akan pakai legging. Tak boleh pakai seluar yang dibuat daripada kain keras terutama denim. Tu yang berlegging je dalam gambar ni. Isk...

Tiada ulasan: